Till Salu

ᴢᴇᴋᴇʀᴀs ᴅᴀʀᴋ ɴ sᴛᴏʀᴍʏ - ʏᴀᴠᴀ
  𝟐𝟎𝟏𝟗 - 𝟎𝟖 - 𝟐𝟎

𝐇ä𝐥𝐬𝐨𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐝: HD A/A ED 0/0, patella ua, ögonlyst ua 2021, fri från L2HGA & HC, BPH utfört med skott (regnummer SE48422/2019)
𝐊𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞𝐫𝐚𝐝: Ska kastreras innan omplacering 
𝐑𝐮𝐦𝐬𝐫𝐞𝐧: Ja
𝐊𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐞𝐧𝐬𝐚𝐦: Ja
𝐊𝐚𝐧 𝐛𝐨 𝐦𝐞𝐝 𝐛𝐚𝐫𝐧 𝐢 𝐨𝐥𝐢𝐤𝐚 å𝐥𝐝𝐫𝐚𝐫: Ja 
𝐊𝐚𝐧 𝐛𝐨 𝐦𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐡𝐮𝐧𝐝𝐚𝐫: Stabila hanhundar ja, tikar nej
𝐊𝐚𝐧 𝐛𝐨 𝐦𝐞𝐝 𝐤𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫 & ö𝐯𝐫𝐢𝐠𝐚 𝐝𝐣𝐮𝐫: Med katter, vet ej om övriga djur
𝐑𝐞𝐬𝐮𝐫𝐬𝐟ö𝐫𝐬𝐯𝐚𝐫: Inte mot människor, men kan visa mot andra hundar
𝐊𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐥ö𝐬: Ja men endast med god sikt då hon drar på vilt o om hon ser andra hundar
𝐉𝐚𝐤𝐭𝐥𝐮𝐬𝐭: Stark jaktlust
𝐑ä𝐝𝐬𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐢𝐝 𝐬𝐤𝐨𝐭𝐭, 𝐧𝐲å𝐫, ö𝐯𝐫𝐢𝐠𝐚 𝐫ä𝐝𝐬𝐥𝐨𝐫: Nej

Yavas negativa sida är att hon kan vara trist vid hundmöten.Hon kan bli på helspänn och vill gärna tjafsa med andra hunden. Ägare har löst detta med skvallerträning. Yava släpper hundmötet efter man passerat andra hunden. Hon har inga bekymmer att promenera bredvid främmande hundar så länge alla är kopplade och man inte inkräktar på hennes integritetszon. Det är stunden vid förbipasserandet som kan bli intensivt. 

Men Yava har många positiva sidor som väger mycket tyngre än hennes sämre sida. Hon är en riktig pussgurka och när hon väl pussas slutar hon helst aldrig! När hon träffar barn går svansen som en liten propeller av ren glädje! Inne har hon bra av-knapp och kan koppla av. I sängen vill hon gärna ligga UNDER ditt täcke mellan dina smalben. Öppnar du inte täcket åt henne börjar hon buffa på dig. 

När Yava är som lyckligast är när hon flyger som en raket över agilityhinder! Hon är jätteduktig på att spåra o hon kan många tricks.Allt jag har gjort med henne har vart på hobbynivå o för aktiveringens skull. Jag kräver alltså inte högre ambitioner för hennes nya hem,men jag kräver att hon ändå ska få utlopp för sin energi.

Vid intresse skicka presentation på er, vad ni jobbar med samt vart och hur ni bor o vad för hem ni har att erbjuda. Känns det intressant så tar Yavas ägare vidare kontakt med er💗
Mejladress till Yavas matte young.mavericks@outlook.com
Mejladress till mig som Yavas uppfödare  rebecca.nordlander@hotmail.com 
/Rebecca & Nicole
Rebecca och Andreas Nordlander
Åkersstyckebruk, Södermanland
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!